O PODJETJU

Fleksotisk Logar je podjetje specializirano za tisk na alu folije za farmacevtsko industrijo.

FLEKSOTISK LOGAR je slovensko družinsko podjetje z več kot 44-letno tradicijo. Glavna dejavnost je tiskanje folij za embaliranje različnih proizvodov v fleksotiskarski tehniki iz role v rolo.

V proizvodnem procesu se ponašamo z uporabo najsodobnejših tehnologij, saj ves čas krepimo vlaganja v tehnologijo in dosegamo skladnosti s potrebami in visokimi zahtevami kupcev.

Zavedamo se, da smo lahko le s pomočjo zaposlenih in njihovim aktivnim sodelovanjem v procesu razvoja podjetja dosegli standarde, ki nas uvrščajo v med najboljša slovenska podjetja v naši panogi.

Podjetje se je specializiralo za tiskanje folij, ki se uporabljajo za embaliranje zdravil in svoje izdelke dobavlja podjetjem na področju farmacije in drugih industrij.

Naša skladišča so klimatsko nadzorovana in oblikovana na način, ki omogoča polno zaščito blaga in izdelkov , ki jih procesiramo v podjetju.

Podjetje poseduje moderne in urejene prostore, ki omogočajo odzivanje na zahteve kupcev, zaposlenim pa delo v urejenem in čistem delovnem okolju.